Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 175pk +12.2%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz GLA is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • De beste Mercedes-Benz GLAchiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk. Zonder de Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz GLA 200 CGi 156pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.