Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 487pk 510pk +4.7%
Koppel 600nm 650nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz C chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • De beste Mercedes-Benz Ctuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG PPP 487pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.