Mercedes-Benz A 220d 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz A 220d 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 230pk +21.1%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz A 220d 190pk auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz A is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz A 220d 190pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz tuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Mercedes-Benz A 220d 190pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz A 220d 190pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz A 220d 190pk
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz A 220d 190pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz A 220d 190pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 220d 190pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz A 220d 190pk is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz A 220d 190pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz A 220d 190pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz A 220d 190pk.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz A 220d 190pk chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz A 220d 190pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz A 220d 190pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz A 220d 190pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz A 220d 190pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz A 220d 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz A 220d 190pk!

Stage 2 Mercedes-Benz A 220d 190pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz A 220d 190pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 220d 190pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 220d 190pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz A 220d 190pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz A 220d 190pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning BMW
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.