Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 220 cdi 150pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz E is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz E zult u merken dat uw Mercedes-Benz E veel soepelder gaat door chip tuning Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • De beste Mercedes-Benz Etuning files in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Mercedes-Benz E 220 CDI 150pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz E 220 CDI 150pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Aston Martin
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.