Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz v-klasse 220 cdi 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 215pk +31.9%
Koppel 380nm 490nm +28.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mercedes-Benz V-Klasse tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz V-Klasse veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk:​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede Mercedes-Benz V-Klassechiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk!

Stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz V-Klasse 220 CDI 163pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.