Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz v-klasse 250d 190pk

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 440nm 480nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz V-Klasse gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz V-Klasse chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk
 • Sportiever geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk.

De chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk is een veelvoorkomende methode om je Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250d 190pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.