Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gla 45 amg s – 421pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 421pk 470pk +11.6%
Koppel 500nm 620nm +24%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz GLA een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mercedes-Benz GLA chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Mercedes-Benz GLAtuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk is een geliefde manier om je Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLA 45 AMG S – 421pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.