Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vaneo 3.0 cdi 204pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 240pk +17.6%
Koppel 440nm 520nm +18.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz Vaneo 3.0 CDI 204pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.