Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz ml 320 cdi 211pk

Stage 1 Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 260pk +23.2%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz ML veel soepelder gaat door Mercedes-Benz ML chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz ML meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk.

De chiptuning Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk kan worden!
 • De beste Mercedes-Benz MLtuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz ML 320 CDI 211pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.