Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 270 cdi 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz CLK een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz CLK meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk is een geliefde methode om je Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLK 270 CDI 163pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.