Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz E is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat het chippen voor u Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor u Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz E 400d (3.0D) 330pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.