Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz b 180 (1.3t) 136pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk ecu van uw Mercedes-Benz B is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz B een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz B 180 (1.3T) 136pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Mitsubishi
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.