Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 63 amg black series 517pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 517pk 540pk +4.4%
Koppel 620nm 650nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz C gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk?​

Voor stage één tuning Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series 517pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.