Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 500 – 408pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 408pk 510pk +25%
Koppel 600nm 850nm +41.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz CLS is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz CLS zult u merken dat uw Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz CLS chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter uit uw Mercedes-Benz
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz CLS 500 – 408pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.