Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 350 cdi bluetec 252pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 252pk 290pk +15.1%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz E door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • De beste Mercedes-Benz Etuning bestanden in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk. Je Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI Bluetec 252pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.