Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 450 amg 367pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 420pk +14.4%
Koppel 520nm 590nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Mercedes-Benz C tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Mercedes-Benz Cchiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk. Zonder de Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mercedes-Benz C 450 AMG 367pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk genoemd. Je Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz C 450 AMG 367pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.