Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 63 amg s 612pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 612pk 690pk +12.7%
Koppel 900nm 950nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Mercedes-Benz S is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk. Je Mercedes-Benz S zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG S 612pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Mazda
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.