Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gt r 4.0 – 585pk

Stage 1 Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 585pk 660pk +12.8%
Koppel 700nm 850nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Mercedes-Benz GT chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz GT veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Mercedes-Benz GTchiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chip tuning voor u Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GT R 4.0 – 585pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Opel
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.