Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 63 amg 558pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 558pk 685pk +22.8%
Koppel 720nm 1100nm +52.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz E is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz E door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Mercedes-Benz E heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mercedes-Benz E veel soepelder gaat door Mercedes-Benz E chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz E meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mercedes-Benz E 63 AMG 558pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 558pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz E 63 AMG 558pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.