Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 200pk +66.7%
Koppel 300nm 440nm +46.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk. Je Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk is een veelvoorkomende manier om je Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mercedes-Benz C 180 CDI 120pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz C 180 CDI 120pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.