Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 630pk 700pk +11.1%
Koppel 1000nm 1100nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz CL is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz CL vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CL gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz CL chip tunen. Je Mercedes-Benz CL zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz CL 65 AMG 630pk?​

Voor stage one chippen Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CL 65 AMG 630pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.