Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercedes-Benz B kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz B chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk
 • Sportiever karakter
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Goede Mercedes-Benz Btuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz B 200 (1.3T) 163pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Honda ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.