Mercedes-Benz A 180d 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 180d 116pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 180d 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 135pk +16.4%
Koppel 260nm 330nm +26.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz A 180d 116pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz A 180d 116pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz A 180d 116pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz A chip tunen. Je Mercedes-Benz A 180d 116pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz A 180d 116pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz A 180d 116pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz A 180d 116pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz A 180d 116pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz A 180d 116pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz A 180d 116pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz A 180d 116pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Mercedes-Benz A 180d 116pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz A 180d 116pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz A 180d 116pk
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz A 180d 116pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz A 180d 116pk is een veelvoorkomende manier om je Mercedes-Benz A 180d 116pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz A 180d 116pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz A 180d 116pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz A 180d 116pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz A 180d 116pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Mercedes-Benz A 180d 116pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz A 180d 116pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz A 180d 116pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz A 180d 116pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.