Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vito 122 cdi v6 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 260pk +16.1%
Koppel 440nm 580nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz Vito vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz Vito kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk veel soepelder gaat door chiptuning Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz Vito 122 CDI V6 224pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.