Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 175pk +9.4%
Koppel 200nm 220nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mazda MX-5 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • De beste Mazda MX-5tuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk motor tuning:

Voor het Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk ook verschillende andere software modificaties voor Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 160pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mazda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mazda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mazda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mazda auto doen.