Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 2 1.5 skyactiv-d 105pk

Stage 1 Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Mazda 2 is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mazda 2 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mazda 2 chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk is een populaire manier om je Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mazda 2 1.5 SkyActiv-D 105pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Citroën motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.