Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 194pk 215pk +10.8%
Koppel 258nm 280nm +8.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mazda CX-5 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Mazda CX-5 chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mazda CX-5 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder uit uw Mazda
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw Mazda

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk!

Stage 2 Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 194pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda , zonder dat hierbij veranderingen Mazda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mazda .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.