Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 6 2.5 skyactiv-g 192pk

Stage 1 Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 205pk +6.8%
Koppel 256nm 270nm +5.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk kan doen:

De ecu van uw Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mazda auto motor tuning.

In enkele uren kan je Mazda 6 door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Mazda 6 veel soepelder rijdt door Mazda 6 chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier uit uw Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk​
 • Sneller optrekken uit uw Mazda

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk?​

Bij stage one tunen Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Mazda 6tuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Mazda 6 2.5 SkyActiv-G 192pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mazda chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mazda .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda en bent u uw Mazda auto dus even kwijt.