Mazda 6 2.0 CiTD 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 6 2.0 citd 143pk

Stage 1 Mazda 6 2.0 CiTD 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 170pk +18.9%
Koppel 360nm 410nm +13.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mazda 6 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mazda auto chiptuning.

In enkele uren kan je Mazda 6 2.0 CiTD 143pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 143pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mazda 6 2.0 CiTD 143pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik van uw Mazda 6 2.0 CiTD 143pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Mazda 6 2.0 CiTD 143pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mazda 6 2.0 CiTD 143pk?​

Bij stage one tuning Mazda 6 2.0 CiTD 143pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mazda 6 2.0 CiTD 143pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mazda 6 2.0 CiTD 143pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mazda 6 2.0 CiTD 143pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mazda 6 2.0 CiTD 143pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mazda 6 2.0 CiTD 143pk kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mazda 6 2.0 CiTD 143pk
 • De beste Mazda 6chiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor u Mazda 6 2.0 CiTD 143pk auto kan doen:

Methodes voor Mazda 6 2.0 CiTD 143pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mazda 6 2.0 CiTD 143pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mazda 6 2.0 CiTD 143pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mazda 6 2.0 CiTD 143pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mazda 6 2.0 CiTD 143pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mazda 6 2.0 CiTD 143pk!

Chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 143pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mazda 6 2.0 CiTD 143pk chiptuning. Je Mazda 6 2.0 CiTD 143pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mazda 6 2.0 CiTD 143pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mazda 6 2.0 CiTD 143pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mazda 6 2.0 CiTD 143pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mazda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mazda auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mazda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.