Mazda 6 2.0 CiTD 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 6 2.0 citd 120pk

Stage 1 Mazda 6 2.0 CiTD 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 170pk +41.7%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mazda 6 2.0 CiTD 120pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mazda 6 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mazda auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mazda 6 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Mazda 6 tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Mazda
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Mazda 6 2.0 CiTD 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 120pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mazda 6 2.0 CiTD 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mazda 6 2.0 CiTD 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mazda 6 2.0 CiTD 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mazda 6 2.0 CiTD 120pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mazda 6 2.0 CiTD 120pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Goede Mazda 6chiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mazda 6 2.0 CiTD 120pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mazda 6 2.0 CiTD 120pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mazda auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Mazda 6 2.0 CiTD 120pk motor tuning:

Voor het Mazda 6 2.0 CiTD 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mazda 6 2.0 CiTD 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 120pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mazda 6 2.0 CiTD 120pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mazda 6 2.0 CiTD 120pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mazda 6 2.0 CiTD 120pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 120pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mazda 6 2.0 CiTD 120pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mazda 6 2.0 CiTD 120pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mazda 6 2.0 CiTD 120pk haalt.

Stage 2 Mazda 6 2.0 CiTD 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Nissan
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mazda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda auto en bent u uw auto dus even kwijt.