Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda mx-5 1.5 skyactiv-g 131pk

Stage 1 Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 131pk 141pk +7.6%
Koppel 150nm 158nm +5.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mazda MX-5 een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mazda MX-5 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mazda MX-5 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mazda MX-5 gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk motor tuning:

Voor het Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mazda MX-5 1.5 SkyActiv-G 131pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Chrysler
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.