Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 2 1.5 skyactiv-g 115pk

Stage 1 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 148nm 158nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk kan doen:

De standaard software in de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk ecu van uw Mazda 2 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Mazda 2 met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mazda 2 chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Mazda
 • Meer vermogen uit uw Mazda

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk kan worden!
 • De beste Mazda 2tuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk motor tuning:

Voor het Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk chiptuning. Je Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk.

Zo doen wij buiten Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 115pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning GMC
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mazda chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mazda auto.

Daarom is je Mazda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.