Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 210pk +20%
Koppel 420nm 480nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mazda CX-5 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mazda CX-5 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk. Je Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer performance uit uw Mazda

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Mazda CX-5chiptuning software in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mazda auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk. Je Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mazda CX-5 2.2 SkyActiv-D 175pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Peugeot
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mazda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mazda .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.