Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda cx-7 2.2 citd 173pk

Stage 1 Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 205pk +18.5%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk chiptunen?

De ecu van uw Mazda CX-7 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mazda CX-7 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mazda CX-7 tunen. Je Mazda CX-7 zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Mazda
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mazda auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk is een populaire manier om je Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mazda CX-7 2.2 CiTD 173pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Mazda chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mazda .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda en bent u uw Mazda auto dus even kwijt.