Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 3 2.0 skyactiv-g 165pk

Stage 1 Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 175pk +6.1%
Koppel 210nm 220nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mazda 3 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Mazda 3 een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mazda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk zult u merken dat uw Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk veel lekkerder gaat door Mazda 3 tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw Mazda

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Mazda 3chiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk genoemd. Hierbij pas je de Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mazda 3 2.0 SkyActiv-G 165pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Alpine ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mazda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda auto en bent u uw Mazda dus even kwijt.