Mazda 6 2.0 CiTD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 6 2.0 citd 140pk

Stage 1 Mazda 6 2.0 CiTD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 330nm 400nm +21.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Mazda 6 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mazda 6 een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Mazda 6 2.0 CiTD 140pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 140pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mazda 6 2.0 CiTD 140pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Mazda 6 meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Mazda 6 2.0 CiTD 140pk
 • Meer koppel uit uw Mazda
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mazda 6 2.0 CiTD 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 140pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mazda 6 2.0 CiTD 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Mazda 6 2.0 CiTD 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mazda 6 2.0 CiTD 140pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Mazda 6 2.0 CiTD 140pk chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mazda 6 2.0 CiTD 140pk kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor u Mazda 6 2.0 CiTD 140pk auto kan doen:

Verschillende vormen Mazda 6 2.0 CiTD 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mazda 6 2.0 CiTD 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 140pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mazda 6 2.0 CiTD 140pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mazda 6 2.0 CiTD 140pk aanpassen. Zonder de Mazda 6 2.0 CiTD 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mazda 6 2.0 CiTD 140pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mazda 6 2.0 CiTD 140pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mazda 6 2.0 CiTD 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mazda 6 2.0 CiTD 140pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mazda 6 2.0 CiTD 140pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Lotus
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mazda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mazda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mazda auto doen.