Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda cx-3 2.0 skyactiv-g 120pk

Stage 1 Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 175pk +45.8%
Koppel 210nm 220nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk. Je Mazda CX-3 zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen
 • Mooier geluid uit uw Mazda

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat chip tuning voor uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk kan doen:

Verschillende vormen Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk!

Chiptuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk chiptuning genoemd. Je Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mazda auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda en bent u uw auto dus even kwijt.