Mazda 6 2.5 S-VT 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 6 2.5 s-vt 170pk

Stage 1 Mazda 6 2.5 S-VT 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 180pk +5.9%
Koppel 226nm 240nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw Mazda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mazda 6 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Mazda 6 2.5 S-VT 170pk. Je Mazda 6 zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw Mazda
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw Mazda

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda 6 2.5 S-VT 170pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mazda 6 2.5 S-VT 170pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mazda 6 2.5 S-VT 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda 6 2.5 S-VT 170pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Mazda 6 2.5 S-VT 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mazda 6 2.5 S-VT 170pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mazda 6 2.5 S-VT 170pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mazda 6 2.5 S-VT 170pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mazda 6 2.5 S-VT 170pk chiptuning. Hierbij pas je de Mazda 6 2.5 S-VT 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mazda 6 2.5 S-VT 170pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mazda 6 2.5 S-VT 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mazda 6 2.5 S-VT 170pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mazda 6 2.5 S-VT 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mazda 6 2.5 S-VT 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Alpina
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mazda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mazda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.