Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda cx-5 2.5 skyactiv-g 250pk

Stage 1 Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 279pk +11.6%
Koppel 420nm 468nm +11.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk auto kan doen:

De ecu software van uw Mazda CX-5 is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk. Hierbij pas je de Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 250pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Alpina
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda auto en bent u uw Mazda auto dus even kwijt.