Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda cx-3 2.5 skyactiv-g 192pk

Stage 1 Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 205pk +6.8%
Koppel 256nm 272nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningMazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk. Via deze manier hoef je zelfs de Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mazda CX-3 2.5 Skyactiv-G 192pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mazda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda en bent u uw Mazda dus even kwijt.