Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda cx-3 2.0 skyactiv-g 150pk

Stage 1 Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 204nm 220nm +7.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk?

De standaard software in de motor computer van uw Mazda CX-3 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mazda auto tuning.

Door het tunen van uw Mazda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mazda CX-3 zult u merken dat uw Mazda CX-3 veel lekkerder rijdt door tuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk is een populaire methode om je Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk met meer kracht, zonder dat je Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk chiptuning genoemd. Je Mazda CX-3 2.0 Skyactiv-G 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mazda auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.