Mazda 3 1.6 CiTD 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 3 1.6 citd 110pk

Stage 1 Mazda 3 1.6 CiTD 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 245nm 315nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mazda 3 1.6 CiTD 110pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mazda 3 1.6 CiTD 110pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mazda 3 tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mazda 3 1.6 CiTD 110pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Mazda 3 1.6 CiTD 110pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mazda 3 1.6 CiTD 110pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mazda 3 1.6 CiTD 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mazda 3 1.6 CiTD 110pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mazda auto
 • De beste Mazda 3chiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda 3 1.6 CiTD 110pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Mazda 3 1.6 CiTD 110pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Mazda 3 1.6 CiTD 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mazda 3 1.6 CiTD 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mazda 3 1.6 CiTD 110pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Mazda 3 1.6 CiTD 110pk. Zonder de Mazda 3 1.6 CiTD 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mazda 3 1.6 CiTD 110pk met meer kracht, zonder dat je Mazda 3 1.6 CiTD 110pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mazda 3 1.6 CiTD 110pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mazda 3 1.6 CiTD 110pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mazda 3 1.6 CiTD 110pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mazda 3 1.6 CiTD 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mazda 3 1.6 CiTD 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Mazda 3 1.6 CiTD 110pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mazda 3 1.6 CiTD 110pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

DS ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda , zonder dat hierbij veranderingen Mazda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mazda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.