Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 6 2.2 skyactiv-d 150pk

Stage 1 Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 210pk +40%
Koppel 380nm 480nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mazda 6 zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mazda 6 2.2 SkyActiv-D 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Jaguar
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda , zonder dat hierbij veranderingen Mazda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mazda auto doen.