Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 3 2.2 skyactiv-d 150pk

Stage 1 Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 210pk +40%
Koppel 380nm 480nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mazda 3 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Mazda 3 zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Mazda
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Mazda
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mazda auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • De beste Mazda 3chiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk aanpassen. Zonder de Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk haalt.

Stage 2 Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mazda 3 2.2 SkyActiv-D 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Fiat tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mazda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mazda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda en bent u uw auto dus even kwijt.