Mazda 3 1.6 CiTD 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 3 1.6 citd 90pk

Stage 1 Mazda 3 1.6 CiTD 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 210nm 270nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1560 CC
Type ecu Bosch EDC16C3 & Bosch EDC16C34
Compressieverhouding 18,3 : 1
Boring X slag 75,0 X 88,3 mm
Motornummer 1.6 MZ-CD

Mazda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mazda 3 1.6 CiTD 90pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Mazda 3 1.6 CiTD 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mazda 3 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mazda 3 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mazda 3 1.6 CiTD 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mazda 3 1.6 CiTD 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mazda 3 1.6 CiTD 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mazda 3 1.6 CiTD 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mazda 3 1.6 CiTD 90pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mazda 3 1.6 CiTD 90pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda 3 1.6 CiTD 90pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mazda auto
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mazda 3 1.6 CiTD 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda 3 1.6 CiTD 90pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Mazda 3 1.6 CiTD 90pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mazda 3 1.6 CiTD 90pk aanpassen. Zonder de Mazda 3 1.6 CiTD 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mazda 3 1.6 CiTD 90pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mazda 3 1.6 CiTD 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mazda 3 1.6 CiTD 90pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mazda 3 1.6 CiTD 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mazda 3 1.6 CiTD 90pk. Hierbij pas je de Mazda 3 1.6 CiTD 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Mazda 3 1.6 CiTD 90pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mazda 3 1.6 CiTD 90pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Toyota tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mazda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.