Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 4.4 tdv8 313pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 313pk 380pk +21.4%
Koppel 700nm 800nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk?

De standaard software in de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk ecu van uw Land Rover Range Rover / Sport is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover chiptuning.

Door het chiptunen van uw Land Rover kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Land Rover Range Rover / Sport meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Land Rover Range Rover / Sportchiptuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk motor tuning:

Voor het Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk chiptuning. Hierbij pas je de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 TDV8 313pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover , zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.