Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover evoque p300e (1.5t) mhev 309pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Land Rover Evoque is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk:​​

 • Beter geluid uit uw Land Rover
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Land Rover Evoque P300e (1.5T) MHEV 309pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover , zonder dat hierbij veranderingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover auto dus even kwijt.