Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery 3.0 sd6 306pk

Stage 1 Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 330pk +7.8%
Koppel 700nm 760nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Land Rover Discovery een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Land Rover Discovery kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Land Rover Discovery gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer koppel uit uw Land Rover
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk kan worden!
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk. Zonder de Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk. Je Land Rover Discovery 3.0 SD6 306pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

MAN ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw Land Rover auto dus even kwijt.