Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 295pk +39.8%
Koppel 600nm 680nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk auto kan doen:

De ecu van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Land Rover Range Rover / Sport kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Land Rover Range Rover / Sport chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Land Rover Range Rover / Sport zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer koppel uit uw Land Rover
 • Sportiever geluid uit uw Land Rover

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk is een veelvoorkomende methode om je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk.

Daardoor is dit een voordelige Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 211pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover dus even kwijt.