Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 295pk +39.8%
Koppel 520nm 660nm +26.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk auto chiptunen?

De ecu van uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Land Rover Discovery tunen. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk​
 • Sportiever geluid uit uw Land Rover

Hoe gaat dat precies, remappen van een Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk motor tuning:

Voor het Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk. Je Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk.

Zo doen wij naast chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 211pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Kia externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Land Rover auto.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.